Relansarea legendarilor Vans SK8-HI® Reissue Zip bascheti piele si fermoar

 

Bascheti-Vans-Sk8-Hi-Reissue-Zip-din-piele-negru

 

The latest luxurious makeup for the iconic Vans high-top features a strong and stylish all-black premium leather upper contrasted with a solid white midsole. Being a ‘Zip’ edition of the Sk8-Hi, they come equipped with a zipper closure at the rear for easier access. The Sk8-Hi Zip Premium Leather in black/white is arriving now at  Sneaker Politics.

Cel mai recent makeup de lux pentru iconicul model de bascheti Vans profil inalt, prezinta un puternic și elegant superior din piele premium toata negra în contrast cu un talpa vulcanizata de un alb imaculat. Fiind un Zip”, aceasta noua ediție Sk8-Hi, este dotata cu un sistem de închidere cu fermoar în partea din spate pentru un acces mai ușor. Sk8-Hi Zip Premium piele în negru / alb sosește acum la Sneaker Politica.

Legendarii bascheti Sk8-Hi inspirati de clasicul  Old Skool, revin cu o captuseala in jurul gleznei pentru stabilitate si comfort. Amprenta de pe talpa de rulare este cu modelul original Waffle.

Gasiti acum ultimele colectii VANS la retailerii online BMALL, MYCLOSET si UMAN.

Happy Rolling …

 

Bascheti-Vans-Sk8-Hi-Reissue-Zip-negru-piele-fermoarBascheti-Vans-Sk8-Hi-Reissue-Zip-Premium-piele-fermoarBascheti-Vans-Sk8-Hi-Reissue-piele-negru-fermoarBascheti-Vans-Sk8-Hi-Reissue-Zip-Premium-piele

Gasiti acum ultimele colectii VANS la retailerii online BMALL, MYCLOSET si UMAN.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *