Pastel de primavara New Balance 878

new-balance-878-pastel-pantofi-sport

Acum, cand primavara si-a intrat pe deplin in dreturile sale iar aerul de vacanta Pascala ne invita pe toti la miscare si sport, brand-ul New Balance, atat de indragit, ne ofera un trio perfect de pantofi sport pentru plimbare, alergare si distractie. Inca de la inceput, in acest an, NB lanseaza unul dintre cele mai bune make-up-uri ale legendei 878, din toate timpurile, iar acum ne bucura cu cele mai recente versiuni ale siluetei retro 878 în nuanțe pastel de verde proaspat, albastru și roz din piele premium și plasă, avand in construcție si accente din piele alba precum și o talpa de cauciuc elastic.

Finisate cu sireturile albe dar și branding din piele potrivit cu exteriorul, pantofii sport din colectia Pastel de la New Balance, pot fi găsiti în magazinele on-line acum la  BODOSPORT, MYCLOSET si BMALL .

Multa miscare si sport in acesta primavara !

 

new-balance-878-adidasi-primavara-femeinew-balance-878-pastel-femeinew-balance-878-pastel-adidasi-sport new-balance-878-pastel-pachet-adidasi new-balance-878-pastel-primavara new-balance-878-pastel-sport-plimbare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *