Palladium Buggy si SSUR*PLUSS lanseaza High Street Camo

ghete-ssurplus-si-palladium

 

Palladium lanseaza, iarna aceasta, cunoscuta sa silueata BUGGY, gheata de camuflaj, in colaborare cu designerul Ruslan Karablin.

Nascut in Ucraina sovietica, Russ a crescut in Brooklyn, avandu-l ca idol pe celebrul designer si surfer, Shawn Stüssy. De la acesta adopta, la inceput, stilul grafic de baza, simtind ca este mediul perfect pentru exprimarea sa artistica. A durat foarte putin pana mesajele subversive, acum sinonime cu SSUR, sa devina cunoscute in toata lumea.

Dintre creatiile sale de succes, SSUR “Ne Blatuy” a devenit imaginea subversivitatii si rebeliunii inca de la inceputul secolului.

SSUR “Ne Blatuy”

SURR_tricou

SSUR, marca proiect lui Ruslan Karablin, este un nume de ”street wear” care combina viziunea sa artistica de exceptie cu ingenioasele mesaje si simboluri subversive.
Anagramatizarea brandului vine de la prescurtarea numelui RUSS scris invers, ne indica apartenenta artistului la mostenirea ruseasca.
Karablin doreste sa ofere un concept puternic si solid, cu adevarata insemnatate, pentru colectiile sale, in loc sa lanseze mesaje si produse comerciale. Cu o istorie de aproape 20 ani in industria modei urbane, SSUR este considerat unul dintre cele mai influente branduri din acest spatiu de exprimare artistica.

Pentru acesta noua colaborare, dintre echipa Palladium si SSUR, este adusa o silueta cu adevarat spectaculoasa de gheata, construita cu diferite imprimeuri de camuflaj, imprimate pe nylon rezistent.

ghete-ssurplus-x-palladium-camouflage
Rezultatul poate fi admirat aici si este o super gheata urbana, cu tone de caracter si toate avantajele pentru a atrage toate privirile. Urmareste coletiile Palladium la retailerul online BMALL.

ghete-ssurplus-si-palladium

 

Urmăreşte  AdidasiSportRomania pe Facebook pentru a fi la curent cu noutăţile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *