Pachetul ”Liquid Chrome”, design spectaculos Nike

ghete-fotbal-nike-liquid-chrome-pachetul-Urban-Lilac-Mercurial

 

Inspirat de ambele calitati ale metalului, robustete si agilitate (mercur), pachetul ”Liquid Chrome” de la Nike, dezvaluie noua colectie de ghete de fotbal cu crampoane, cu un impact vizual impresionant.

Ghetele de fotbal sunt create cu ultimele tehnologii Nike, si se adreseaza jucatorilor profesionisti.

Pachetul integreaza si alte calitati de marca ale metalului, solidaritate de neclintit și rezistenta.

Emma Jobe, coordonatoarea departamentului Nike Football Color, descrie inspiratia care se afla in spatele design-ului colectiei astfel: “ Am vrut sa cream ceva care arata inamovibil ca si cum ar fi facut din metal – dar care revine la viață în mișcare. Lumina se reflectă din gheata, atunci când vine în contact cu mingea și produce aproape un efect de ondulare

Lucrand in special cu atentia asupra materialelor de inalta calitate, Nike faureste gama coloristica a acestei colectii pentru a face fata rigorilor standardelor celei mai inalte performate in fotbal, in patru culori spectaculoase: Bronz aramiu Hypervenom, Lila urban Mercurial, Plumb metalizat Magista, si Platina pura.

Astept, in luna decembrie, aparitia pachetul ”Liquid Chrome” la magazinele premuim online de la noi, precum (clic aici) BODOSPORT, (clic aici) BMALL, (clic aici) MYCLOSET si (clic aici) ORIGINALS.

 

ghete-fotbal-nike-liquid-chrome-pachetul-Red-Bronze-Hypervenom

 

ghete-fotbal-nike-liquid-chrome-pachetul-Metallic Pewter Magista

 

ghete-fotbal-nike-liquid-chrome-pachetul-Pure Platinum

 

Urmăreşte  AdidasiSportRomania pe Facebook pentru a fi la curent cu noutăţile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *