Noile ghete de fotbal, fara sireturi, adidas PureControl FG Ace

adidas-laceless-fara-sireturi

 

Ca de fiecare data, adidas inoveaza continuu si nu ii este frică sa testeze apele când vine vorba de încălțăminte neconventionala. Între pantofii pentru alergare cu imprimeu 3D, crampoane de fotbal legate și ghete de fotbal, care arata mai mult a șosete, gigantul german al echipamentului sportiv are curaj să documenteze public înclinația sa pentru experimentare.
În cele mai recente incursiune ale sale, Adidas a făcut pasul spre inovatie și a lansat ghetele de fotbal fara sireturi, laceless, pentru a fi purtate de unii dintre jucătorii de top din lume în acest sezon.

Adidas promite un control mult mai bun al mingii, cu noile ghete de fotbal prima laceless adidas Ace16 PureControl laceless.

Magazinele premium online, care vand ghete de fotbal pentru toate tiăurile de suprafete sunt BODOSPORT, BMALL, MYCLOSET si ORIGINALS .

ghete-fotbal-crampoane-adidas-fara-sireturi

 

Star-ul fotbalului actual, de inalta clasa, Mesut Ozil, Brand Ambasador adidas, a avut placerea sa poarte primul acete ghete de fotbal invovatoare.

Adidas a lansat odata cu noile ghete PureControl, pachetul de advertorilale in care apar, pe langa Mesut si star-uri precum James Rodriguez sau Ivan Rakitic.

ghete-fotbal-adidas-cu-crampoane-fara-sireturi

Magazinele premium online, care vand ghete de fotbal, pentru toate tipurile de suprafete, sunt BODOSPORT, BMALL, MYCLOSET si ORIGINALS .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *