Ghetele impermeabile de iarna Terrex Ultimate Boost CH de la adidas

ghete_iarna_adidas_Terrex_Ultimate_Boost_Climaheat

Noile ghete de iarnă impermeabile, adidas Terrex Ultimate Boost CH, ofera un impuls de energie pentru plimbari și drumeții in ritm alert, in conditii de iarna. Izolarea PrimaLoft® și parazapezile din constructie, din jurul glezei, sigileaza impotriva intemperiilor extreme, împreună cu o membrană climaproof® care pastreaza picioarele uscate pe tot timpul efortului. Talpa din cauciuc profesional Continental™ ofera aderenta pe  zăpadă si gheata.

 

 

ghete_iarna_Terrex_ch_boost_ultimate

 

Cu siguranta, aspectul Boost CH Terrex Ultimate impresioneaza atat prin eleganta dar și duritate, în același timp, oferind izolare, confort si aderenta. Design-ul minimalist, combinat cu tehnologiile inovatoare, inclusiv tehnologia Climaheat™ , izolarea PrimaLoft® si executia avansata a gulerului elastic păstrează zăpadă afară și picioarele calde, aduc aceste ghete in top-ul achizitiilor de iarna.

 

ghete_iarna_Terrex_ch

Membrana impermeabila Flameproof® păstrează picioarele uscate în timp ce talpa de cauciuc Continental™ oferă aderență extraordinară pe suprafețele înghețate. Tehnologia adidas BOOST ™ din talpa intermediară, oferă energie fără sfârșit în drumetiile montane și adaptabilitate mare pe suprafețele stâncoase. Captuseala-ciorap interioara este turnata, îmbunătățind confortul si potrivirea piciorului.

Tehnologii

logo_continentalContinental™. Totul este un amestec. Parteneriatul nostru de proprietate cu producatorul de cauciuc Continental , lider în anvelope auto și de biciclete, oferă până la 30% mai mult tracțiune în condiții uscate și 32% mai mult tracțiune în condiții de umiditate față de competiție.

logo_climaheatClimaheat™. Un sistem integrat de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a regla temperatura corpului sportivului mult mai bine decât o poate face singură tehnologie pentru tesatura.

Boost_Foam BOOST ™ este o inovație revoluționară în amortizare. Acesta oferă mai multa energie returnata decât orice alt material de spuma de amortizare din domeniul alergarii, combină confortul moale cu energie receptiva pentru o experiență de rulare finala deplina. În căldura, în frig și după nenumărati kilometrii, performeaza mai consecvent și nu-și pierde proprietățile sale de amortizare precum standardul EVA.

 

logo_PrimaLoftPrimaLoft® sport este ușor, respirabil și oferă respingerea superioară a apei, astfel încât să rămână uscat, cald și confortabil, chiar în condițiile cele mai extreme. Se folosește o structură microfibra pentru a ajuta organismul sa rețina căldura și conserve energia. Nucleul de izolare PrimaLoft® creează milioane de locuri de aer suspendate în plasa de microfibra. Aceste spații de aer sunt atat de fine încât picăturile de apă curg ca un șirag de mărgele pe suprafața materialului. Chiar și atunci cândapa este forțata în PrimaLoft®, este imediat respinsa și nu absorbită de structura de microfibra, astfel încât vă ține de cald chiar și în condiții de umezeală.

logo_climaproofClimaproof® acționează ca o barieră în calea elementelor permițând în același timp căldurii și transpirației să scape prin evaporare.

 

Ghetele de iarna adidas Terrex Ultimate Boost CH au aparut la retailerul online BODOSPORT si MYCLOSET .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *