Ghete SUPRA Decade X Skytop III Reflections urban fashion

ghete-supra-urban-fashion-reflections-3

Indragitul Brand Supra lanseaza ghetele Skytop III, profil mediu, modelul Decade x Reflection, pentru anivesarea celor zece ani de la inceputul super-legendei.

ghete-sport-supra-urban-reflection

Pentru Seria Decade, fondatorul si designer-ul Supra, Chad Muskaa proiectat intr-o gama coloristica noua, in ediție limitată, pentru fiecare dintre cele patru modele Skytop, de la originalul vulcanizat Skytop 001 la futurist Skytop IV.

ghete-supra-urban-fashion-reflections

Urmareste aparitia editiei limitate Decade x Skytop III “Reflections” designed by Chad Muska la retailerii onlane de marca precum BMALL, U-MAN si MYCLOSET .

Pentru Skytop III, Muska a ales tema “Reflecții” in care a  încorporat elemente figurative dar și  literale ale acestui concept de design.

ghete-sport-supra-urban-fashion-reflections

Fata superioara a Skytop III, caputa, se compune din folie argintie si piele, acoperita cu vopsea neagră în  pentru a completa tema reflectorizanta și construcția solida si atletica a ghetelor. Lamela intermediara a talpii,  neagra SUPRAFOAM, banda elastică, sireturi plate ceruite și un deceniu Supra personalizat si brodate “X” adauga la aspectul belicos al încălțămintei în timp ce elemente de argint și hardware opac sporesc tema reflectorizant.

ghete-sport-supra-urban-reflection-iii

Talpa exterioară translucid, imita gheața,  dezvăluie un suport de imprimare “Forever”  în talpa de construcție în timp ce brantul si captusealaForever” asigură un confort interior optim.

Urmareste aparitia editiei limitate Decade x Skytop III “Reflections” designed by Chad Muska la retailerii onlane de marca precum BMALL, U-MAN si MYCLOSET .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *