Ghete Premium Timberland 6 inch – Pachetul urban fashion “City”

ghete_toamna_iarna_timberland_icon_6_inch_banner

Noua colectie “City”, ediție limitată, trimite legendarul model gheata 6 inch într-un turneu mondial.
Silueta Timberland 6 inch este învelita în culori noi și punctată cu detalii fine care reflecta caracterul individual al celor cinci metropole, cunoscute la nivel mondial. Poti admira mai joc superbele ghete Timberland 6 inch, din colectia “City”, atat pentru barbati cat si pentru femei.
Creativitatea neinhibata a echipei de designeri Timberland adauga pentru fiecare din cele cinci orase, simbolurile locale legendare. Pentru Berlin inspiratia vine din Zidul Berlinului si mult indragita cultura berlineza Graffiti, pentru New York, taxiul newyorkez “yellow cab”, pentru Londra admiratul autobuz double-decker si strada fashion “Savile Row”,  Paris inspiratie Eiffel Tower, iar pentru Amsterdam viata pe bicileta.
Super ghetele Timberland 6 inch sunt confectionate din piele premium Leather Working Group care asigură un confort și o uzură de lungă durată cu izolatie interioara de 400 grame PrimaLoft® care ajuta la mentinerea piciorului cald si activ. Cusaturile, atasate direct, sunt sigilate pentru rezistent la apă si păstrează picioarele uscate în orice vreme, iar sireturile secundare adauga versatilitate. Mansonul captusit din jurul gleznei ofera confort deosebit.
Sireturile sunt clasice, din nylon reciclat, reproiectate pentru a ramane legate tot timpul purtarii.
Ghetele dispun si de inovatia anti oboseala care ofera intreaga zi confort si sustinere piciorului. Talpa exterioara este durabila, de anduranta si are crampoane anti alunecare.
Gasesti  colectiile Timberland la retailerii online premium BODOSPORT, BMALL si MYCLOSET.

ghete_toamna_iarna_timberland_icon_6_inch_pachetul_city

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *