Ghete fotbal sala – Futsal

Ghete fotbal sala – Futsal

Odata cu venirea toamnei, sezoanul de futsal si fotbal de interior incepe adunand toti pasionatii sportului rege in salile de sport si terenurile acoperite.

futsal-fotbal-de-sala

Ghete de fotbal pentru futsal sunt perfecte atunci când aveți cu adevărat nevoie de tracțiune pe aceste suprafețe interioare.

DIADORA EVOLUZIONE R

 

ghete-futsal-diadora

Cele mai bune ghete de fotbal de interior, futsal sunt binenteles cele  care se potrivesc nevoilor tale 😉  Ghetele de interior sunt realizate pentru diferite tipuri de picior, de jucator și suprafațe de joc.

PUMA evoSPEED 4.2 IT

ghete-fotbal-puma

Cel mai important lucru pe care-l cauti la un pantof sport este sa ti se potriveasca bine. Cauta o gheata de futsal care sa fie confortabile, dar nu sa nu aplice presiuni inegale pe orice parte a piciorului.

Nike CTR360 Libretto III IC

Odată ce ti-ai găsi un stilul care ti se potriveste bine, cauta o gheata care sa se potriveasca cu suprafața pe care vei juca : beton, parchet, cauciuc sau asfalt. Dacă vei juca pe mai multe suprafețe, cauta o gheata universala pentru indoor.

Nike Tiempo Mystic III

 

nike-ghete-fotbal-sala

Dacă iti cumperi pentru prima data ghete de fotbal pentru interior, ai putea sa inclini sa crezi că orice pantof sport pentru fotbal făcut de către un brand-uri celebre sunt eficiente pentru fotbalul de interior futsal. Branduri ca Puma, Diadora, Lotto, Adidas si Nike produc o mare varietate de pantofi de sport, dar numai câteva dintre acestia sunt în mod special pentru fotbal de interior.

Mai multe modele profesioniste de futsal in magazinele online Sport.Woomie , b-mall , bodosport  si originals.

Gasesti aici vizualizate ghete de fotbal de sala extrem de eficiente, cu aderenta si raspuns la reactiile piciorului maxime.

adidas Freefootball Top Sala

ghete_fotbal_sala_adidas

adidas Predito LZ IN

 

ghete-futsal-adidas

Nike CTR360 Libertto

 

ghete-futsal-nike-ctr360

DIADORA DD-Five

 

ghete-fotbal-sala-diadora-futsal

Diadora DD-Fhive
Nike CTR360 Libretto III IC
Nike CTR360 Libretto
Nike CTR360 Libretto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *