Ghete competitie fotbal sala Nike Mercurial Victory V IC CR7 futsal

ghete_fotbal_sala_Nike_Mercurial_Victory_V_CR_IC

Inspirate de Cristiano Ronaldo, noile ghete fotbal sala Nike Mercurial Victory V CR7, in combinatia coloristica Negru, Total Crimson, Alb, pentru barbati, sunt special create pentru competitie indoor futsal profesionista. Gheata este construita pentru joc rapid in pase, cu o talpa inovatoare proiectate pentru tracțiune și viteză pe suprafețe de joc inchise.

Rareori minunile depășesc așteptările lor copleșitoare. Un castigator prolific și un record-setter la fiecare nivel, Cristiano Ronaldo este o excepție evidentă. Din primul său contract profesionist la vârsta de 10 până la mai multe trofee de Jucătorul Anului, Ronaldo a dominat cele mai mari scene ale lumii cu viteza, talentul, indemanarea și atingerea de marcator de top.

 

ghete_fotbal_sala_Nike_Mercurial_Victory_V_CR_IC_futsal

Performanta este ajutata in primul rand de greutatea foarte usoara a ghetelor, tehnologia Trophy Touch, cu micro textură sintetică superioară pentru stabilitate sporita, o potrivire ideală și control excepțional al mingii.

 

ghete_fotbal_Mercurial_Victory_V_CR_IC_futsal

ghete_fotbal_Mercurial_Victory_V_CR_IC_futsal

Captuseala , sockliner conturat cu material textil in partea de sus, care reflectă forma piciorului si ofera sprijin premium și profil redus de amortizare. Cutia interioara ofera fixarea piciorului stabil, pentru a evita alunecarea in interior.

 

ghete_futsal_Nike_Mercurial_Victory_V_CR_IC

 

Talpa din cauciu, este non-marking pe toata suprafata si ofera tractiune exploziva.

 

ghete_Nike_Mercurial_Victory_V_CR_IC_futsal

 

Talpa exterioara, speciala pentru Indoor-competition (IC), realizata cu materiale și caracteristici non-marcarea concepute pentru a ajuta si favoriza libera miscare si tractiunea proactiva.
Design-ul cu grafica CR7 precul si aspectul sclipitor indraznetm aduce un stil unic pe terenul de joc.

Ghete competitie fotbal sala Nike Mercurial Victory V IC CR7 futsal gasim acum la retailerii online premium BODOSPORT , FASHIONSPORT si ORIGINALS .

Faceti Sport !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *