Colectia Supra Magnet, ghete si adidasi

Ghete_Supra_adidasi_Magnet

Pentru acest sezon, mult indragitul brand sport fashion, Supra a redesenat o selecție de siluete preferate de catre admiratori, în gri închis, din materiale premium ca pielea intoarsa si plusul. Numita Colectia Magnet, aceste noi sortiment sunt formate din mai multe profile, înalte și joase, în construcția carora intra doar materiale rezistente si durabile, perfecte pentru orice vreme care apare în prognoza.

Inclusa în acesta selecția este si gheata urban fashion Bleeker, de inspiratie vintage, construita cu piele cerata si nubuc texturat, totul deasupra unei talpi vulcanizate, in forma de cupa, pentru performanță in uzura, si o subtila adaugare ridicata la călcâi, cu scopul de a proteja impotriva oricarui impact.

Supra BLEEKER

Ghete_Supra_Bleeker_Magnet_urbanProiectul progresiv Skytop IV Chad Muska, precum și clasicul Supra Skytop sunt, de asemenea, parte din colectia Supra Magnet.

Supra SKYTOP IV

Ghete_Supra_SKYTOP_IV_MagnetSkytop a fost actualizat cu o bandă foxing lata și captusela interiora suplimentara, în timp ce Skytop IV oferă excepțional confort si sprijin datorita mech-ului interior si a lamelei, ultra moale, SUPRAFOAM din talpa intermediara.

Supra SKYTOP

Ghete_Supra_SKYTOP_HF_magnetDe asemenea, incluse în colecția Magnet sunt si alte două siluete, profil jos skateboard, cu semnatura Hammer și Shredder, pentru a oferi opțiuni de talpavulcanizata și ermetica, pentru cei care caută flick-ul clasic și contrulul placii, sau pentru cei care au nevoie de un pic de sprijin suplimentar pentru călcâi.

Supra HAMMER

Adidasi_Supra_HAMMER_Magnet

Supra SHREDDER

Adidasi_SUpra_skateboard_SHREDDER_Magnet

Colectia Magnet este disponibil acum la comercianții cu amănuntul de încălțăminte ca U-MAN , BMALL sau MYCLOSET.

Alearga liber !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *