Colectia hibrid Nike SNEAKERBOOT adidasi ghete iarna

 

ghete-iarna-nike-2015

 

Mult asteptata colecţie Nike Sneakerboot revine la timp pentru sezonul rece 2015 iar modelele reprezinta o excelenta combinatie hibrib intre ghete iarna si adidasi sport.

Gama pentru barbati este formata din, vedetele Nike din ultimii ani, Nike Flyknit Trainer Chukka, Nike Air Max 95 Sneakerboot, Nike Lunar Force 1 Duck Boot si Nike Air Max 90 Sneakerboot.

 

adidasi-iarna-nike-ghete

 

Ghetele sunt special proiectate pentru sezonul rece si au ca scop atat pastrarea piciorului uscat, in caldura placuta, cat si vizibilitatea sporita in conditiile extreme ale sezonului rece. Aceste avantaje moderne s-au obtinut prin alegerea materialelor Flyknit in doua straturi, a design-ului cu accente reflectorizante dar si a materialelor de ultima tehnologie, rezistente la apa.

 

adidasi-ghete-iarna-air-force-1-sneakerboot-lunar

 

 

Colecţia a foet lansata in luna noiembrie si putem urmari aparitia ei, la noi, in magazinele partenere adidasi sport precum MyCloset, BMALL, sau BODOSPORT.

Inovatia si creativitatea sunt factorii cheie atunci cand avem in aceeasi ecuatie Nike si vremea rece a anotimpului alb, rezultatul fiind o colectie pregatita din plin chiar si pentru vicisitudini.
adidasi-nike-sneakerboots-air-noutati
Realizarile colectiei constau in rasturnarile durabile ale siluetelor favorite Flyknit Chukka, Air Max 95, Lunar Force One si Air Max 90.
Acoperind toate categoriile de profile de adidasi, ca ghete baschet, adidasi training si adidasi alergare, s-au adaugat materiale impermeabile si reflectorizante pentru a merge alaturi de Mama Natura.

adidasi-iarna-nike-sneakerboots-noutati

Silueta Nike Flyknit Trainer Chukka primeste actualizarea caputei superioare cu super-materialul Flyknit, in doua straturi, in timp ce silueta Air Max 95 primeste o capruseala ciorap interioara din neopren care retine si reflecta caldura.
Suplimentar, silueta Lunar Force One Duckboot gasduieste o caupta, din piele, rezitenta la apa, cu un bombeu cauciucat iar Air Max 90 Sneakerboot este actualizat cu panza groasa, canvas, Swoosh iridescentand si materiale rezistente la apa.
O astfel de colectie a fost mult astepata de iubitorii adidasilor, care pe timp de iarna, aveau optiuni restranse.
Acum putem alege aceste ghete adidasi hibrid, pentru confort, design urban si foarte placut.
Colectia Nike 2015 Sneakerboot, varianta feminina, nu va avea de mult asteptat pentru a fi prezenta pe adidaisport.com .
adidasi-ghete-iarna-femei-nike-sneakerboot
Urmăreşte  AdidasiSportRomania pe Facebook pentru a fi la curent cu noutăţile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *