Asics lanseaza colectia ”Holiday” pentru sezonul rece

asics_pachetul_holiday

Ultima lansare Asics de sezon este colectia, in culorile sarbatorilor iernatice, Holiday care cuprinde siluetele GEL Lyte V, GEL Lyte III, Gel Saga si Gle Lyte Speed.

Gamele complete Asics si Onitsuka Tiger le gasim in retailerii online BMALL, FASHIONSPORT si MYCLOSET.

Asics GEL-Lyte V

adidasi_Asics_Gel_Lyte_5

Inca de la retrezire fortei sale, GEL-Lyte V a devenit una dintre cele mai căutate siluete de catre alergători, din patrimoniu ASICS. În afară de super tehnologia GEL încorporată în talpa, acest pantof sport este bine cunoscut pentru o listă de caracteristici subtile, dar semnificative. Una dintre principalele caracteristici este ciorapul captuseala din neopren , care oferă picioarelor suport sporit pentru glezna dar si separeul, confortabil ca se muleaza pe laba piciorului.

Asics GEL-Lyte III

adidasi_Asics_Gel_Lyte_3

In acest sezon, silueta Asics GELLyte III este preparată cu o temă unică, espresso: cu o piele de porc,  gourmet, rezistenta, in partea de sus, completata de substraturilor perforate si panouri tonale. Contrastante machiajul de ansamblu de mocha culoare și platforma alba a talpii, pentru a finaliza apelul îndrăzneț suplimentar.

Asics GEL-Saga

adidasi_Gel_Saga_Asics

Colectia contine si profilul GELSaga, care este botezat cu o culoare albastru-afine in partea superioara: o piele premium de porc sus și adaugari perforate oferind printr-un accent bleumarinpe toc și gulerul căptușeală pentru a finaliza apelul in glazura alba.

Asics GEL-Lyte Speed

adidasi_Asics_Gel_Speed

Asics GEL-Lyte Speed este decorat cu o caputa din piele de porc, de culoare rosu-cherry si cu panouri perforate din plin. Panourile si sireturile sunt finalizate tonal in rosu inchis iar talpa inchide creatia in alb imaculat la fel ca si brandingul.

Alercare placuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *